2024 VRRA Vintage Grand Prix Schedule

VRRA ROUND 4

Friday Practice and Endurance Series Racing

7:00	Registration Oper	IS	
8:00	Rider's Meeting		
9:00	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
9:15	Practice Group 2	medium an	d Practice Group 7 endurance
9:30	Practice Group 3	fast and Pra	actice Group 7 endurance
9:45	Practice Group 4	sidecars	
10:00	Bike Pickup		15 minutes
10:15	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
10:30	Practice Group 2	medium an	d Practice Group 7 endurance
10:45	Practice Group 3	fast and Pra	actice Group 7 endurance
11:00	Practice Group 4	sidecars	
11:15	Bike Pickup		15 minutes
11:30	Practice Group 1	not as fast	
11:45	Practice Group 2	medium	
12:00	Lunch Break		60 minutes - Endurance setup in Pit Lane
1:00	Practice Group 3	fast	
1:15	Practice Group 4	sidecars	
1:30	Bike Pickup		15 minutes
1:45	Practice Group 1	not as fast	
2:00	Practice Group 2	medium	
2:15	Practice Group 3	fast	
2:30	Practice Group 4	sidecars	
2:45	Bike Pickup		15 minutes - Endurance setup in Hot Pit
3:00	Endurance Race S	tart	
5:00	Endurance Race End		

Woody's Cycle, Tactical Products Canada, GoFast Innovations, Westex Coatings West City Powersports, Ripple Rock Racers, Blackstock Motorsports

Saturday Qualifying						
7:00	Registration Opens					
8:00	Rider's Mee	eting				
9:00	Practice Gro	oup 1	not as fast			
9:15	Practice Gro	oup 2	medium			
9:30	Practice Gro	oup 3	fast			
9:45	Practice Gro	oup 4	sidecars			
10:00	Bike Pickup)		15 minutes		
10:15	Practice Gro	oup 1	not as fast			
10:30	Practice Gro	oup 2	medium			
10:45	Practice Gro	oup 3	fast			
11:00	Practice Gro	oup 4	sidecars			
11:15	Bike pickup)		15 minutes		
11:30	Heat 1	P2 He	eavyweight, P3 Lightweight, P2 Featherweigh	t		
11:45	Heat 2	Vinta	ge Open Senior			
12:00	Lunch Brea	k		60 minutes		
1:00	Heat 3	P2 M	iddleweight Production, P1-500, P1-250			
1:15	Heat 4	P5 F1	., P3 Heavyweight, Post Vintage Middleweigh	t Invitational		
1:30	Bike Pickup)		10 minutes		
1:40	Heat 5	P2 Lig	ghtweight, P1-Open, Pre 65-350			
1:55	Heat 6	P4 F3	, P3 Middleweight			
2:10	Bike Pickup)		10 minutes		
2:20	Heat 7	SRA s	idecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(A HEAT)		
2:35	Heat 8	P4 F2	, Modern Lightweight			
2:50	Bike Pickup)		10 minutes		
3:00	Heat 9	P1-35	50, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50			
3:15	Heat 10	Vinta	ge Open Junior			
3:30	Bike Pickup)		10 minutes		
3:40	Heat 11	SRA s	idecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(B HEAT)		
3:55	Heat 12	P5 F2	e, P4 F1			
4:10	Bike Pickup)		10 minutes		
4:20	Race 13	Mast	ers P1 and P2, Warwick Cup			
4:35	Reserved ti	me				
5:00	End of racin	Ig				

Woody's Cycle, Tactical Products Canada, GoFast Innovations, Westex Coatings West City Powersports, Ripple Rock Racers, Blackstock Motorsports

7

2024 VRRA Grand Prix Schedule

Sunday Finals

8:00	Rider's M	eeting				
9:00	Practice G	iroup 1	not as fast			
9:15	Practice G	iroup 2	medium			
9:30	Practice G	iroup 3	fast			
9:45	Practice G	iroup 4	sidecars			
10:00	Bike pickı	Bike pickup				
10:20	Race 14	P2 He	eavyweight, P3 Lightweight, P2 Featherweigh	t		
10:40	Race 15	Vinta	ge Open Senior			
11:00	Bike pickı	цр		20 minutes		
11:20	Race 16	P2 M	iddleweight Production, P1-500, P1-250			
11:40	Race 17	P5 F1	., P3 Heavyweight, Post Vintage Middleweigh	t Invitational		
12:00	Lunch Bre	ak		60 minutes		
1:00	Race 18	P2 Lig	ghtweight, P1-Open, Pre 65-350			
1:20	Race 19	P4 F3	, P3 Middleweight			
1:40	Bike Picku	ир		10 minutes		
1:50	Race 20	SRA s	idecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(A FINAL)		
2:10	Race 21	P4 F2	, Modern Lightweight			
2:30	Bike Picku	цр		10 minutes		
2:40	Race 22	P1-35	50, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50			
3:00	Race 23	Vinta	ge Open Junior			
3:20	Bike Picku	цр		10 minutes		
3:30	Race 24	SRA s	idecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	(B FINAL)		
3:50	Race 25	P5 F2	e, P4 F1			
4:10	Bike Picku	цр		10 minutes		
4:20	Race 26	Mast	ers P3, P4 and P5			
4:40	Reserved	Reserved time				
5:00	End of rac	End of racing				