VRRA ROUND 2

Friday Practice and Endurance Series Racing

7:00	Registration Open	S	
8:00	Rider's Meeting		
9:00	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
9:15	Practice Group 2	medium and	d Practice Group 7 endurance
9:30	Practice Group 3	fast and Pra	ctice Group 7 endurance
9:45	Practice Group 4	sidecars	
10:00	Bike Pickup		15 minutes
10:15	Practice Group 1	not as fast a	and Practice Group 7 endurance
10:30	Practice Group 2	medium and	d Practice Group 7 endurance
10:45	Practice Group 3	fast and Pra	ctice Group 7 endurance
11:00	Practice Group 4	sidecars	
11:15	Bike Pickup		15 minutes
11:30	Practice Group 1	not as fast	
11:45	Practice Group 2	medium	
12:00	Lunch Break		60 minutes - Endurance setup in Pit Lane
1:00	Practice Group 3	fast	
1:15	Practice Group 4	sidecars	
1:30	Bike Pickup		15 minutes
1:45	Practice Group 1	not as fast	
2:00	Practice Group 2	medium	
2:15	Practice Group 3	fast	
2:30	Practice Group 4	sidecars	
2:45	Bike Pickup		15 minutes - Endurance setup in Hot Pit
3:00	Endurance Race S	tart	
5:00	Endurance Race E	nd	

Saturday Qualifying

7:00	Registration Opens			
8:00	Rider's Mee	ting		
9:00	Practice Gro	up 1 not as	s fast	
9:15	Practice Gro	up 2 mediı	ım	
9:30	Practice Gro	up 3 fast		
9:45	Practice Gro	up 4 sideca	ars	
10:00	Bike Pickup			15 minutes
10:15	Practice Gro	up 1 not as	s fast	
10:30	Practice Gro	up 2 mediı	ım	
10:45	Practice Gro	up 3 fast		
11:00	Practice Gro	up 4 sideca	ars	
11:15	Bike pickup			15 minutes
11:30	Heat 1	P2 Lightweig	ght, P1-Open, Pre 65-350	
11:45	Heat 2	P4 F3, P3 M	iddleweight	
12:00	Lunch Break 60 minutes			
1:00	Heat 3	BOTT - heav	y, middleweight and lightweight	
1:15	Heat 4	P4 F2, Mode	ern Lightweight	
1:30	Bike Pickup			15 minutes
1:45	Heat 5	P1-350, Pre	65-500, P1-200 and Pre 50	
2:00	Heat 6	Vintage Ope	n Junior	
2:15	Bike Pickup			15 minutes
2:30	Heat 7	SRA sidecars	s, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars	S
2:45	Heat 8	P5 F2, P4 F1		
3:00	Bike Pickup			15 minutes
3:15	Heat 9	P2 Heavywe	ight, P3 Lightweight, P2 Featherweigh	nt
3:30	Heat 10	Vintage Ope	n Senior	
3:45	Bike Pickup			15 minutes
4:00	Heat 11	P2 Middlew	eight Production, P1-500, P1-250	
4:15	Heat 12	P5 F1, P3 He	eavyweight, Post Vintage Middleweigh	nt Invitational
4:30	Reserved tir	ne		
5:00	End racing			

Woody's Cycle, Tactical Products Canada, GoFast Innovations, Westex Coatings West City Powersports, Ripple Rock Racers, Blackstock Motorsports

Sunday Finals

8:00	Rider's Meeting				
9:00	Practice Group 1 not as fast				
9:15	Practice Group 2 medium				
9:30	Practice Group 3 fast				
9:45	Practice Group 4 sidecars				
10:00	Bike pickup 20 minutes				
10:20	Race 13 P2 Lightweight, P1-Open, Pre 65-350				
10:40	Race 14 P4 F3, P3 Middleweight				
11:00	Bike pickup 20 minutes				
11:20	Race 15 BOTT - heavy, middleweight and lightweight				
11:40	Race 16 P4 F2, Modern Lightweight				
12:00	Lunch Break 60 minutes				
1:00	Race 17 P1-350, Pre 65-500, P1-200 and Pre 50				
1:20	Race 18 Vintage Open Junior				
1:40	Bike Pickup 20 minutes				
2:00	Race 19 SRA sidecars, P3 Sidecars, P2 Sidecars, P1 Sidecars				
2:20	Race 20 P5 F2, P4 F1				
2:40	Bike Pickup 20 minutes				
3:00	Race 21 P2 Heavyweight, P3 Lightweight, P2 Featherweight				
3:20	Race 22 Vintage Open Senior				
3:40	Bike Pickup 20 minutes				
4:00	Race 23 P2 Middleweight Production, P1-500, P1-250				
4:20	Race 24 P5 F1, P3 Heavyweight, Post Vintage Middleweight Invitational				
4:40	Reserved time				
5:00	End racing				